پروژه :تولید مربا و مارمالاد
عنوان پروژه :تولید مربا و مارمالاد
Production of jam and marmalade : Project title
زیر بخش :صنایع مواد غذایی، آشامیدنی و دخانیات
تولیدات / خدمات :مربا و مارمالاد
jam and marmalade : Products / Services
Industrial Park : Location
توصیف پروژه : هدف اصلی از اجرای این طرح ایجاد تولید مربا و مارمالاد در استان لرستان است. از مدت ها قبل تهیه مربا و مارمالاد روشی متداول در نگهداری محصولات میوه ای بود. تمایز بین این محصولات اندازه میوه ای است که در اثبات آنها استفاده می شود. مربا محصولی است که در طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و شکر به آن میوه کامل و کامل یا برخی از تکه های میوه بدست می آید. مارمالاد محصولی مانند مربا است که از میوه خرد شده یا تفاله میوه حاصل می شود و شاید وجود داشته باشد پوست مرکبات معلق در آن. علیرغم این اختلافات آشکار ، اساس تهیه این دو محصول یکسان است و در واقع شامل تشکیل ژل پکتین است.
The main goal of performing this plan is establishment of Production of jam and marmalade in Lorestan province. From a long time ago, providing jam and marmalade was a common method of preservation of fruit products. The distinction between these products is the size of fruit used in proving them. Jam is the product that is attained of entire and full fruit or some pieces of fruit during the process of cooking with adding some water and sugar to it .Marmalade is the product like jam which is attained of smashed fruit or fruit pulp and maybe there is suspended citrus peel in it. In spite of these apparent differences, the basis of providing these two products is the same and actually includes formation of pectin gel. : Project Description
ظرفیت سالانه طرح : 11750تن
1750 T : The annual capacity of the project